Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Emberállatkert Párizs utcáin

Emberállatkert Párizs utcáin

2015. október 02. - Darqo

julien-nonnon01.jpg

Szeptember eleje óta Párizs különböző épületeiről köszönnek vissza a fénygraffiti-emberállatkert élőlényeinek hatalmas, kedves, szürreális és ideiglenes portréi, rövid életű ajándékokat adva ezzel a járókelőknek. Az ötletgazda és kivitelező Julien Nonnon és az általa társ-alapított Le3 kreatív stúdió.

A művész által csak „városi szafarinak” (SAFARI URBAIN) nevezett kültéri fotókiállításon úgy avatkozik bele a város életébe, úgy hívja fel a figyelmet a megszokott környezetre, házakra, felújításra váró vagy éppen felújítás alatt álló homlokzatokra, hogy közben nem hagy maga után nyomokat.

Hosszabb rövidebb időre felvillannak a képek, elkészül egy fotó a kivetítésről, majd a művész tovább is áll, másik helyszínt keresve a következő emberállat-portrénak. Az eddigi útvonalról itt találtok térképet, és hogy melyik lesz a következő helyszín? Előre nem lehet tudni, mindig meglepetés...

julien-nonnon02.jpg

julien-nonnon03.jpg

julien-nonnon04.jpg

julien-nonnon05.jpg

julien-nonnon06.jpg

julien-nonnon07.jpg

julien-nonnon08.jpg

julien-nonnon09.jpg

julien-nonnon10.jpg

julien-nonnon11.jpg

julien-nonnon12.jpg

julien-nonnon13.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr277790482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása