Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Illúziólámpák újratöltve

Illúziólámpák újratöltve

2015. szeptember 30. - Darqo

bulbing-collection01.png

Tavaly tavasszal írtunk a Tel Aviv-i Studio Cheha különleges lámpáiról, amelyek úgy néznek ki, mintha háromdimenziósak lennének, pedig „csak” ügyes trükkel, lézeres technikával varázsolják rá az illúziót az akril üvegtáblákra.

A sikeres Kickstarter kampány után a sorozatgyártás is beindult, úgyhogy a webshopukban már kapható az első 6 típus, azonban a design stúdió most egy újabb, az előzőhöz képest hagyományosabbnak nevezhető kollekcióval állt elő, amelyre ismét a Kickstarteren gyűjtik a pénzt.

Szerintem az új kollekció is megérdemli a figyelmet és a támogatást, ha pedig te is így gondolod és szeretnél beszerezni egy-egy példányt a ZIGGi, DESKi vagy a CLASSi fantázianevű darabokból, ide érdemes kattintanod.

bulbing-collection02.png

bulbing-collection03.png

bulbing-collection04.png

bulbing-collection05.png

bulbing-collection06.png

bulbing-collection07.png

bulbing-collection08.png

bulbing-collection09.png

bulbing-collection10.jpg

bulbing-collection11.jpg

bulbing-collection12.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr57790472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása