Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fafej állatkert

Fafej állatkert

2015. szeptember 10. - Darqo

poligon01.jpg

Ha rendszeres olvasója vagy a Manzárdnak, már tudod, hogy a trófeák, kitömött állatok nem tartoznak a kedvenceink közé, de ezek alternatív változatai mindig képesek lenyűgözni minket. Persze manapság elég nehéz újdonságot mutatni ezen a területen (is), így inkább az igényesség, kidolgozottság, különleges anyaghasználat az, ami elvarázsol minket.

Ezúttal Tomasz Ciurka lengyel művész, designer fából készített trófeái azok, amelyekért egy poszt erejéig rajongani fogok. Persze sokak számára elcsépelt lehet a geometrikus formavilág, hiszen nagyjából minden sarkon találkozhatunk ilyen formájú tárgyakkal, de nálam ezzel még mindig nem tudnak mellélőni a designerek. A tervező által megálmodott és létrehozott Poligon nevű márkanév alatt lehet kapni a képeken látható szépségeket. Ha neked is tetszenek, itt többet is találhatsz belőlük.

poligon02.jpg

poligon03.jpg

poligon04.jpg

poligon05.jpg

poligon06.jpg

poligon07.jpg

poligon08.jpg

poligon09.jpg

poligon10.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr227767340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása