Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fessél napfénnyel!

Fessél napfénnyel!

2015. szeptember 09. - Darqo

febo01.jpg

A gyerekkor elmúltával a napfénnyel való játszadozás, pirózás iránti vágy is csökkenni szokott, bár vannak olyan emberek, akik sosem növik ki ezt a dolgot. Belőlük lesznek azok a művészek, akik például a Manzárd Cafén kötnek ki tökélyre fejlesztett technikájukkal és alkotásaikkal.

Elég sok türelem és szenvedély kell ahhoz, hogy valaki akár hosszú órákat töltsön a tűző napon egy nagyítóval a kezében, a tökéletes vonalvezetés és alkotás megteremtése érdekében, de ha te ilyen típus vagy, akkor figyelmedbe ajánlok egy munkakönnyítő eszközt, amelyet egy brutálisan sikeres Kickstarter kampány után a Febo fejlesztett ki.

A stabilitást és a pontosabb munkavégzést elősegítő formavilág, a különböző színű szűrők, sablonok és a viszonylag pénztárcabarát ár segítségével minden esélye megvan arra, hogy szép karriert fusson be a jövőben. Errefelé lehet előrendelni.

febo02.jpg

febo03.jpg

febo04.jpg

febo05.jpg

febo06.jpg

febo07.jpg

febo08.jpg

febo09.jpg

febo10.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr627767324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása