Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Geológia-ágynemű, nem csak gyerekeknek

Geológia-ágynemű, nem csak gyerekeknek

2015. szeptember 08. - Darqo

geology-bedding01.jpg

Ilyen lakberendezési kiegészítők láttán azért irigykedem egy kicsit, hogy nem vagyok már gyerek. Persze simán használnám most is, hogy lassan 36 éve hajtom álomra a fejemet minden este, de azért mégiscsak egy gyerekszobában mutat igazán jól egy-egy ilyen ágynemű-szett.

A The Land of Nod nevű cég geológusi, régészeti hajlamokkal rendelkező gyerekek számára készítette el To the Center of Bedding című zseniális ágyneműjét. Az ágytakarónál és a párnánál a különböző rétegeket más-más anyagokból varrták össze. A takarón apró rávarrások jelzik a kőzetrétegeket, a bennük előforduló fosszíliákat, többek közt a Jurassic Parkos borostyánkőbe merevedett szúnyogot is felfedezhetjük, a párnán pedig az ismertebb csillagképek is megtalálhatóak. Minden részletét imádom...a vulkán és a lapát párnáktól pedig szó szerint kész vagyok! Ha szeretnél magadnak vagy gyerekednek egyet, errefelé érdemes nézelődnöd.

geology-bedding02.jpg

geology-bedding03.jpg

geology-bedding04.jpg

geology-bedding05.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr917767274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása