Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy képzeletbeli művész karton-alkotóműhelye

Egy képzeletbeli művész karton-alkotóműhelye

2015. szeptember 04. - Darqo

tom_bruckhardt01.jpg

Tom Bruckhardt amerikai művésznek 8 hónapjába telt elkészíteni teljes egészében kartonból a képeken látható, ismeretlen művész dolgozószobájának pillanatba zárt életképét ábrázoló installációt. Az alkotás minden egyes elemét kartonlapokból ragasztgatta össze (a mintákat fekete festékkel vitte fel a felületekre). De tényleg.

A „Full Stop” című installációt a weboldalon található információ szerint 2004-2005 között készült (máshol 2005-2006 szerepel), majd New Yorkban került a nagyközönség elé. Állítólag a művész a teljes alkotással megpakolva hamarosan „turnéra indul”, hogy még több ember csodálhassa meg a munkáját. Én megnézném élőben is, bár nem valószínű, hogy pont Magyarország lenne az egyik állomás...

tom_bruckhardt02.jpg

tom_bruckhardt03.jpg

tom_bruckhardt04.jpg

tom_bruckhardt05.jpg

tom_bruckhardt06.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr617552108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása