Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mikrofestmények szokatlan vásznakon 3.0

Mikrofestmények szokatlan vásznakon 3.0

2015. július 28. - Darqo

hasankale01.jpg

Úgy tűnik, hogy amint beköszönt a jó idő, muszáj beszámolnunk Hasan Kale török művész mikroszkopikus méretű festményeiről, legalábbis ez már a harmadik alkalom, hogy tavasz, nyár környékén a szokatlan „vásznakra” festett mérhetetlenül részletes alkotásokról hírt adunk.

Azt persze nem tudom megmondani, hogy hol a határ és milyen tárgyakra lehet még rápingálni a gyönyörűségeket, hiszen az elmúlt években a csokidaraboktól kezdve a hagymahéjakon át a sárgadinnyemagokig minden volt már, de ezt nem is nekem kell kitalálnom, nekem nézőként csak néznem, látnom és befogadnom kell őket. Ezúttal is sikerült, jövőre pedig remélem, hogy újra rá tudok majd csodálkozni a művész végtelen tehetségére!

Korábbi bejegyzéseinket itt találjátok.

hasankale02.jpg

hasankale03.jpg

hasankale04.jpg

hasankale05.jpg

hasankale06.jpg

hasankale07.jpg

hasankale08.jpg

hasankale09.jpg

hasankale10.jpg

hasankale11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr907572814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása