Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ez a medzsik! - Csodálatos banánok geometrikus mintákkal díszítve

Ez a medzsik! - Csodálatos banánok geometrikus mintákkal díszítve

2015. július 16. - Darqo

dan_cretu_banana01.jpg

Gondoltál valaha úgy egy banánra, mint egy művészeti alkotásra? Ha nem, akkor most Dan Cretu román illusztrátor, designer segít neked ebben. A művész, aki szeret új dolgokat kipróbálni, a saját és művészete határait feszegetni, úgy gondolta, hogy érdekes lenne geometrikus mintákat faragni a banánokba...

...és milyen jól tette, mert valóban izgalmas látványt nyújtanak a faragás után élénk színekkel befestett gyümölcsök. Néha azért érezhető a képeken, hogy némi Photoshopos manipuláción is átestek, de jóhiszemű vagyok ismét, és nem feltételezem, hogy csak egy jól sikerült trükkről van szó!

A tehetséges művész egyébként az őt körülvevő élelmiszereket nagy általánosságban potenciális szobrászati alapanyagként kezeli. Többek között gyümölcsök, zöldségek, napraforgómagok, vékonyra szeletelt szalámik segítségével készített látványos és vicces szobrairól errefelé mutattunk nektek képeket.

dan_cretu_banana02.jpg

dan_cretu_banana03.jpg

dan_cretu_banana04.jpg

dan_cretu_banana05.jpg

dan_cretu_banana06.jpg

dan_cretu_banana07.jpg

dan_cretu_banana08.jpg

dan_cretu_banana09.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr907554554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása