Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hűsítő sörportrék nyárra

Hűsítő sörportrék nyárra

2015. június 30. - Darqo

kyle_bice01.jpg

Különböző ételekkel, italokkal festegető művészekről már számos alkalommal írtunk a blogon, de jó egy-egy új tehetség alkotásaira rácsodálkozni. Ma például Kyle Bice amerikai illusztrátor sörportréit hoztam nektek...

A művész, aki persze nem csak sörrel fest, a fura, ám egyáltalán nem szokatlan alapanyagot körülbelül két évvel ezelőtt akkor kezdte használni, amikor egy átlagos napon otthon hagyta a festékeit, és semmi más nem volt kéznél, mint a pincér által asztalra tett sör. Természetes folyamatnak tekinthető, hogy a sörgyárak felkapták a fejüket az első alkotásokra, így tavaly ősszel a sok kérő közül a New Holland Brewing-gel "házasodott" össze, és egy eseménysorozat keretén belül élőben is megcsodálható a művész munka közben.

Errefelé akár vásárolhattok is a sörportrékból, gasztro tag-ünk alatt padig megtaláljátok a korábbi, különleges alapanyagokat használó művészekről szóló bejegyzéseinket is.

kyle_bice02.jpg

kyle_bice03.jpg

kyle_bice04.jpg

kyle_bice05.jpg

kyle_bice06.jpg

kyle_bice07.jpg

kyle_bice08.jpg

kyle_bice09.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr557551864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása