Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vicces installációk szemétből, Berlin utcáiról

Vicces installációk szemétből, Berlin utcáiról

2015. június 24. - Darqo

martin_roller01.jpg

Martin Roller német művész Berlin utcáit járva nem a kirakatokat nézegeti, hanem a járdát, ahol mindenféle használt kincseket talál. Azért fontosabb számára lefelé nézni és gyűjtögetni a más által kidobált tárgyakat, mert egy vicces sorozatban alakítgatja át és kombinálja őket szokatlan installációkká.

Többen is megkérdőjelezik, hogy valódi tárgyak és installációk láthatóak a fotókon, de állítólag nem csak digitális trükk az egész. A legtöbb esetben pedig azt is elég nehéz eldönteni, hogy vajon melyik az újrahasznosított tárgy a képen, mert minden annyira tiszta, steril hangulatú, de jóhiszemű vagyok és elhiszem neki, hogy a környezetvédelem ténylegesen szerepet játszik a sorozatban. Mindettől függetlenül nagyon jópofa, eredeti és kreatív alkotásokról van szó!

martin_roller02.jpeg

martin_roller03.jpeg

martin_roller04.jpeg

martin_roller05.jpeg

martin_roller06.jpeg

martin_roller07.jpeg

martin_roller08.jpg

martin_roller09.jpeg

martin_roller10.jpeg

martin_roller11.jpeg

martin_roller12.jpeg

martin_roller13.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr377533894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása