Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életre kelt festmények kommunikálnak a környezetükkel

Életre kelt festmények kommunikálnak a környezetükkel

2015. június 24. - Darqo

caiffa_cosimo01.jpg

Caiffa Cosimo, ismertebb nevén Cheone olaszt street art művész portfóliójában ravasz optikai illúziók is helyet kapnak. Lehet, hogy ha nem készülnének időről időre ilyen alkotások, akkor nem kaptam volna fel a fejem és kezdett volna érdekelni, hogy ki is lehet ő valójában, mert a stílusa amúgy nem áll közel hozzám, de a lényeg, hogy készülnek, én pedig imádom ezeket a festményeket.

Ezeken a képeken a figurák „kimásznak” az alkotásokból, különböző hozzávalók segítségével kommunikálnak a közvetlen környezetükkel. Gyalogos átkelőt festenek, festéket öntenek a járdára vagy éppen rajzolnak rá, nyakon csípik a járókelőket és más nyalánkságokat művelnek. Itt és most csak néhány fotó kapott helyet, úgyhogy érdemes átnézni Cheone weboldalát.

caiffa_cosimo02.jpg

caiffa_cosimo03.jpg

caiffa_cosimo04.jpg

caiffa_cosimo05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr917533900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása