Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt vagy – ernyő

Itt vagy – ernyő

2015. június 16. - Darqo

nadiah_alsagoff01.png

Alapesetben ilyen témákról inkább csak egy-egy képet szoktunk megosztani a Facebookos oldalunkon, de az „Itt vagy”-ernyő valamiért megragadta a fantáziámat. Nem kell sokat gondolkodnom azon, hogy miért...

...hiszen az egyre fokozódó tempóban, a múlton rágódás és a jövőn aggódás közben jó felhívni a figyelmünket arra, hogy egy pillanatra vegyük észre magunkat a jelenben.

Ha továbbgondolom a dolgot, a Nadiah Alsagoff szingapúri multidiszciplináris művész által tervezett ernyő ráadásul képes arra is, hogy a spirituálisan nyitott felhasználók azt a sokszor hallott és/vagy olvasott gondolatot is átélhessék a teljes valójában, hogy „semmi más nincsen, csak a jelen pillanat”. Szeretem!

nadiah_alsagoff02.png

nadiah_alsagoff03.png

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr47529204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása