Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fotózz felhőt és nyerj Lumia 640 okostelefont!

Fotózz felhőt és nyerj Lumia 640 okostelefont!

2015. május 26. - Darqo

lumia-640_00.jpg

A blog rendszeres olvasói már tisztában vannak vele, nem rendszeres olvasók pedig majd most megtudják, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Microsoft mobil üzletágával. Az elmúlt években több Lumia készüléket is teszteltünk nagy megelégedéssel. Most nem tesztposzt, hanem egy játék következik, amelyben a legjobb felhős fotóddal egy Microsoft Lumia 640 okostelefont nyerhetsz.

Az apropó, hogy a június 30-ig vásárolt Microsoft Lumia 640 és 640 XL okostelefonok mellé most egy 1 éves Office 365 Egyszemélyes előfizetést, 1 évre aktiválható 1 TB OneDrive felhőalapú tárhelyet, valamint 1 évig havi 60 ingyenes Skype percet kapnak a vásárlók (további információkat az akcióról itt olvashatsz).

Próbáltuk megragadni a dolog lényegét a magunk egyszerű módján, így azt találtuk ki, hogy felhős képekkel lehet pályázni a játékban, ha már igencsak termetes és hatalmas szabadságot biztosító 1 TB-os felhőalapú tárhely is jár a készülékhez. Mit kell tenned azért, hogy megnyerhesd a mobilt?

Így pályázhatsz:

  • A fotópályázat a Manzárd Café szervezésében jött létre.
  • Pályázni az Instagramon lehet 2015. május 26. és május 31. között úgy, hogy a legjobb felhős fotóidhoz hozzáírod a #manzardcloud és a #kellegylumia640 hashtaget.
  • Nagyon fontos, hogy a fotókat te készítsd, te legyél a tulajdonosuk.
  • Régi képeiddel is pályázhatsz, ez esetben is arra kérünk, hogy a képekhez írd hozzá a #manzardcloud és a #kellegylumia640 hashtaget.

Mit nyerhetsz?

  • Az imént felsorolt formában feltöltött és/vagy hashtagelt legjobb felhős fotót mi, a Manzárd Café főszerkesztői választjuk ki.
  • A legjobb felhős fotó tulajdonosa 1 darab Microsoft Lumia 640 okostelefont nyer, természetesen az éves Office 365 Egyszemélyes előfizetéssel, 1 évre aktiválható 1 TB OneDrive felhőalapú tárhellyel, valamint 1 évig havi 60 ingyenes Skype perccel együtt.
  • A nyertest Instagram Direct üzeneten keresztül fogjuk értesíteni 2015. június 1-jén hétfőn. (A biztonság kedvéért a nyertest kommentben is értesítjük a nyertes fotónál.)

lumia-640_02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr467473556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása