Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bundás étterem a japánok új kedvence

Bundás étterem a japánok új kedvence

2015. május 12. - Darqo

kengo-kuma01.jpg

Nyugat-Tokió Kichijoji nevű külvárosi részének egyik különlegessége a Harmonica Yokocho, egy retro boltocskákkal, éttermekkel, bárokkal teletűzdelt terület, amely a közelmúltban egy egyedülálló formában felújított beülős hellyel szerzett világhírnevet magának.

A Kengo Kuma and Associates által újragondolt Tetchan-t tavaly októberben nyitották meg újra az érdeklődők előtt és egy csapásra a környék leglátogatottabb és legnépszerűbb helyévé vált. Hogy mire ez a nagy siker?

A yakitori (grillezett, nyársra húzott csirke) falatozózót/éttermet mindenki látni akarja, hiszen a földszinten a fagyos hangulatot kölcsönző, akril lapokból kialakított bútorok és bárpult, az emeleten pedig a melegséget árasztó, mindenhonnan a lehető legigényesebben és legkreatívabb módon elhelyezett bundaszerű újrahasznosított kábelek köszönnek vissza. Mi is szívesen elücsörögnénk benne...

Fotók: Erieta Attali

kengo-kuma02.jpg

kengo-kuma03.jpg

kengo-kuma04.jpg

kengo-kuma05.jpg

kengo-kuma06.jpg

kengo-kuma07.jpg

kengo-kuma08.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr387429210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása