Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boldog élet az állványlakásban

Boldog élet az állványlakásban

2015. május 11. - Darqo

fra_247_01.jpg

Biancoshock olasz street art művész érdekes, hatalmas graffitivel egybekötött installációval várta a Memorie Urbane Street Art Festival látogatóit. A graffiti elkészítéséhez használt állványzatot egy majdnem komplett lakásnak rendezte be.

A különböző emeletek az átlagos igényeknek megfelelően lettek kialakítva, alul a „pince”/raktár, felette a dolgozószoba, aztán ebédlő/konyha, majd a háló, a legfelső szinten pedig egy tetőterasz kapott helyet. A fürdő és vécé valamilyen okból kifolyólag kimaradt a lakásból, de megpróbálok az installáció jópofa és szándékos elnagyoltságához mérten én is elnéző lenni.

Miután egy-egy ilyen nagyobb graffiti elkészítésének szerves része az állványzat, amelyen a nap legnagyobb részért tölti a művész, az jóformán második otthonává válik. Fra.Biancoshock ezt az érzetet szerette volna megjeleníteni a „24/7” című alkotásában.

Biancoshock-ról szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el. Fotók: Flavia Fiengo

fra_247_02.jpg

fra_247_03.jpg

fra_247_04.jpg

fra_247_05.jpg

fra_247_06.jpg

fra_247_07.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr387429190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása