Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az anamorfikus optikai illúziók királya visszatért

Az anamorfikus optikai illúziók királya visszatért

2015. május 07. - Darqo

varini_new01.jpg

Az 1952-ben Svájcban született, Párizsban élő művész, Felice Varini rajongójaként azt mondhatom, hogy hála a jó égnek, nem telhet el úgy egy év sem, hogy ne készítene újabb brutálisan látványos anamorfikus alkotásokat.

A minden esetben hosszadalmas és aprólékos munkát igénylő, kül-és beltéren, épületeken, tereptárgyakon megjelenő hatalmas geometrikus illúziókat projektorral vetíti, majd viszi fel az adott felületre, néhány alkalommal az élénk színű formákat különböző anyagokból készíti és lógatja be a térbe.

Ezúttal a La Villette – Paul-Delouvrier pavilon és a galéria nagyteremben álmodta és valósította meg legújabb alkotásait, a szeptember 13-ig még megtekinthető „La Villette en suites” című kiállításra.

Felice Variniről szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el. Fotók: André Morin

varini_new02.jpg

varini_new03.jpg

varini_new04.jpg

varini_new05.jpg

varini_new06.jpg

varini_new07.jpg

varini_new08.jpg

varini_new09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr697405804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása