Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Leheletfinom védőburokkal körbevéve a természet lágy ölén

Leheletfinom védőburokkal körbevéve a természet lágy ölén

2015. április 21. - Darqo

avanto001.jpg

Szégyenlősebb vagyok annál, minthogy felszabadultan és gátlások nélkül tudnám eltölteni az időmet/szabadságomat egy olyan kerti házban, mint például a képeken látható, üvegből készített kuckó, de ettől függetlenül szívesen tesztelgetném benne a saját határaimat.

A Ville Hara és Anu Puustinen designerek által 2004-ben alapított finn Avanto Architects és a Kekkilä Garden együttműködésében napvilágot látott Garden Shed Restről van egyébként szó, amely mérhetetlenül letisztult és elegánsan egyszerű designnal hódít mostanában, no meg azzal, hogy miközben leheletfinom védőburkot képez körülöttünk, olyan közel hozza a természetet hozzánk, amennyire csak lehet.

A hozzám hasonló aggodalmaskodók megnyugtatására mindenképpen kiemelném, hogy a fából készített szerkezetbe biztonsági üveget helyeztek, amely nyáron nyilván a hőséget és a káros sugarakat is házon kívül tartja. A többféle méretben kapható Garden Shed sorozat házikóinak hátsó részében kialakított fészer-szerű rész pedig ideális mindenféle kerti szerszám tárolására, úgyhogy akár érdemes lecserélni a Lada típusú faházakat, rozzant raktárhelyiségeket a kiskertekben...bár a hálószobás változatot egészen nehezen tudom elképzelni hazai környezetben.

avanto002.jpg

avanto003.jpg

avanto004.jpg

avanto005.jpg

avanto006.jpg

avanto007.jpg

avanto008.jpg

avanto009.jpg

avanto010.jpg

avanto011.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr747277797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása