Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vezető designerek és építészek terveztek cipőt

Vezető designerek és építészek terveztek cipőt

2015. április 17. - Darqo

united-nude01.jpg

Arra a kérdésre, hogy vajon milyen lesz a cipődivat az elkövetkezendő évtizedekben, nagyjából lehetetlenség válaszolni, arra már kevésbé, hogy milyennek gondolják most a vezető designerek és építészek a jövő cipőit. A válasz: meglehetősen extrémnek.

A Rem Koolhas holland építész és Galahad JD Clark brit cipőtervező által alapított United Nude nevű divatcég olyan, méltán híres tervezőket kért fel egy női cipőkollekció-koncepció megtervezésére, mint Ben van Berkel, Zaha Hadid, Ross Lovegrove, Fernando Romero, Michael Young.

A Möbius fantázianevű cipővel 2003-ban a pillanat tört része alatt híressé és sikeressé váló cég a Milánói Design Héten, ezekben a napokban mutatja be a nagyközönség számára a szokatlan, különleges, látványos és egyedi cipőket, amelyekből limitált mennyiségben (50 pár/forma) akár vásárolhatnak is az érdeklődők. Arról, hogy mi inspirálta a tervezőket, itt olvashatsz bővebben.

Mi már csak annyit kérdezünk, hordanátok őket?

united-nude02.jpg

united-nude03.jpg

united-nude04.jpg

united-nude05.jpg

united-nude06.jpg

united-nude07.jpg

united-nude08.jpg

united-nude09.jpg

united-nude10.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr647373264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása