Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Varázslatos lények a drótuniverzumból

Varázslatos lények a drótuniverzumból

2015. április 16. - Darqo

richard_stainthorp01.jpg

Eltelt több mint 5 év és én még mindig nem jöttem rá arra, hogy a drótból készített szobrok miért nyűgöznek le minden egyes alkalommal, de lehet, hogy nem is kell feszegetni ennek a vonzalomnak az okát a továbbiakban. Lenyűgöznek és kész. Ennyi. Ma például Richard Stainthorp lélegzetelállítóan gyönyörű alkotásait mutatom meg nektek.

A könnyen felismerhető stílusban megfogalmazott emberi alakokat, mesebeli lényeket a 90-es évek közepétől készíti a brit művész. Az arcvonásoktól mentes, gyakran életnagyságú szobrok könnyen értelmezhető testbeszéddel kommunikálnak velünk. Érzetekről, hangulatokról beszélnek, de sosem komor, depressziós hangnemben. Bármelyiket örömmel látnám vendégül a lakásomban, határozatlan időre...

Még több gyönyörűséges drótszobrot találtok errefelé.

richard_stainthorp02.jpg

richard_stainthorp03.jpg

richard_stainthorp04.jpg

richard_stainthorp05.jpg

richard_stainthorp06.jpg

richard_stainthorp07.jpg

richard_stainthorp08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr237322824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása