Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

DIY analóg gondolatrögzítő asztal

DIY analóg gondolatrögzítő asztal

2015. április 07. - Darqo

analog_memory_desk01.jpg

Az okoskütyük térnyerésével egyre inkább háttérbe szorul a hagyományos jegyzetfüzetek, filofaxok és más papír alapú feladat/gondolatrögzítő eszközök használata, de mindig (vagy legalábbis még sokáig) lesznek olyanok, akik a jó öreg megoldásokat választják majd. Nekik tervezte meg a körülbelül 1 kilométer hosszú, asztalba épített papírtekercset egy amerikai designer.

Kirsten CamaraAnalog Memory Desk” fantázianevű ötlete végtelenül egyszerű és jópofa, az asztallábakhoz rögzített papírtekercs egyfajta terítőként átvezetésre kerül az asztallapon, a tiszta felületet pedig kurblikkal biztosíthatjuk saját magunk számára. Az mondjuk baj, hogyha valamelyik zseniális ötletünket 943 méterrel ezelőtt vetettük papírra, de egy kis testmozgás senkinek sem árt, ugye...

A különleges asztal kézzelfogható formában nem kerül kereskedelmi forgalomba, de Creative Commons licenccel ellátott termékét bárki elkészítheti saját használatra (a tervrajzot a poszt végén is megtaláljátok).

analog_memory_desk02.jpg

analog_memory_desk03.jpg

analog_memory_desk04.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr847277809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása