Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Történetmesélés több száz tányérral

Történetmesélés több száz tányérral

2015. március 24. - Darqo

molly_hatch01.jpg

Amikor Molly Hatchnek választani kellett szokványos és szokatlan között, egyértelműen az utóbbi mellett döntött, és milyen jól tette, hiszen alkotásaival így a figyelem középpontjába helyezte saját magát. Tányérokra festi életképeinek, csendéleteinek egyes részleteit és puzzle-szerűen, lazán a falra helyezi az egyes építőelemeket.

Nem pár darabról van szó, a grafikus, keramikus végzettséggel rendelkező amerikai művésznő gyakran több száz tányérból készíti el a végleges műveket a különböző galériákban. Legutóbb például körülbelül 5×7 méteres felületen, a leírás szerint pontosan 475 darab tányér (én mondjuk 456-ot számolok) felhasználásával tudta elmesélni Physic Garden című történetét az atlantai High Museum of Art egyik falán (utolsó három kép).

molly_hatch02.jpg

molly_hatch03.jpg

molly_hatch04.jpg

molly_hatch05.jpg

molly_hatch06.jpg

molly_hatch07.jpg

molly_hatch08.jpg

molly_hatch09.jpg

molly_hatch10.jpg

molly_hatch11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr417253973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása