Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Klasszikus és kortárs kéz a kézben

Klasszikus és kortárs kéz a kézben

2015. március 19. - Darqo

pichiavo01.jpg

Hogyan passzol egymáshoz a címben említett két „alapanyag”? Teljesen jól, ahogy a képeken is látni fogjátok majd. A művészi igényességgel elkészített alkotásokat a Pichi & Avo nevű spanyol street art duónak köszönhetjük, akik elképesztően látványos formában olvasztják egybe falfestményeiken a klasszikus és a kortárs hozzávalókat.

Mérhetetlen precizitással elkészített műveik több mint lenyűgözőek, tekintve, hogy nem csak a graffiti motívumokat, hanem a hiperrealisztikusan ábrázolt, görög szobrokat idéző emberalakokat is kizárólag festékszóróval fújják a falfelületekre. A porfóliójukban egyébként rengeteg egyéb téma és stílus is megjelenik, úgyhogy érdemes egy kicsit tüzetesebben is megnézni a weboldalukat.

A 2007 óta együttműködő páros mára már nem csak az utcán, street art fesztiválokon, hanem nagyobb galériában, múzeumokban is kiállít, amin egyáltalán nem lepődöm meg. Ha szeretnél magadnak egy-egy Pichi & Avo alkotást, errefelé érdemes tovább nézelődnöd.

pichiavo02.jpg

pichiavo03.jpg

pichiavo04.jpg

pichiavo05.jpg

pichiavo06.jpg

pichiavo07.jpg

pichiavo08.jpg

pichiavo09.jpg

pichiavo10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr147253923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása