Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Trükkös kaméleoncsészék csempésznek változatosságot a hétköznapokba

Trükkös kaméleoncsészék csempésznek változatosságot a hétköznapokba

2015. március 06. - Darqo

d-bros_cups01.jpg

Annyiszor beigazolódik, hogy a legjobb dolgok mindig a lehető legegyszerűbb ötleten alapszanak, amihez persze azok jutnak el, akik képesek a túlbonyolítás helyett inkább akkurátusan letisztítani a gondolataikat. Tökéletes példa erre a japán D-Bros nevű designcég egyszerűen csak Cup&Saucer fantázianévvel illetett csészéje és csészealja, amely meglepő és szokatlan illúzióval hódit.

A trükk a csészék felületének kezelésében rejlik, hiszen ezüst színű, visszatükröződést biztosító palládiummal vonják be, tehát tulajdonképpen az égegyadta világon semmilyen minta nincs rajta, hanem mint egy kaméleon, egybeolvadva a környezetével, a csészealjra festett, gyakran geometrikus mintákat vetíti vissza ránk. Ha akarom letisztult és minimalista, ha akarom díszes és vibrálóan energikus, sőt akár bármilyen is lehet, csak a hangulatunk és a fantáziánk szabhat határt a díszítésnél.

A különleges konyhai kiegészítőt errefelé lehet beszerezni, az ötlet egyszerű zsenialitása és a gyönyörű kivitelezés miatt nem is annyira nagyon vészes áron.

d-bros_cups02.jpg

d-bros_cups03.jpg

d-bros_cups04.jpg

d-bros_cups05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr677208183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása