Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sörben úszó oregoni hegycsúcs

Sörben úszó oregoni hegycsúcs

2015. február 26. - Darqo

northware01.jpg

A 3.429 méter magas Mount Hood Oregon állam legmagasabb hegycsúcsa, néhány designer pedig úgy gondolta, hogy jó móka volna, ha a hegy formája egy söröspohár aljában köszönne vissza. Elkészítették a prototípust, majd a Kickstarterre mentek pénzt gyűjteni a projektre, de azt szerintem álmaikban sem gondolták volna, hogy ötletük akkora sikert fog elérni, mint amekkorát.

Az oregoni North Drinkware üvegfúvói, Nic Ramirez, Matt és Leigh Capozzi a projekt kivitelezésére 15 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, az emberek pedig nagyjából szó szerint megőrültek a hegycsúcsaljú pohár láttán, hiszen a március 5-ig tartó kampányban eddig több mint 474 ezer dollárt dobtak össze nekik a kivitelezésre.

Ha te is szeretnél magadnak egy Oregon Pint Glass fantázianevű poharat, itt adakozhatsz a biztos példányért minimum 35 dollárt. Persze tudom, hogy a például a Kékes csábítóbb lenne, de egyelőre ilyen még nincs a világon (vagy nem tudok róla, hogy lenne). Ha ügyesen csinálják a bizniszt, idővel minden országnak odakedveskednek majd minimum egy hegycsúcspohárral...

northware02.jpg

northware03.jpg

northware04.jpg

northware05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr327218829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása