Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Giccsmentés popkulturális ikonokkal

Giccsmentés popkulturális ikonokkal

2015. február 25. - Darqo

david_irvine01.jpg

David Irvine új életet ad a már kidobált, ismeretlen vagy kevésbé ismert festők által készített, néha meglehetősen giccses alkotásoknak. Az amerikai művész gyakran az eredeti festmény stílusában pingálja rá a képre a saját elképzeléseit, de néha teljesen figyelmen kívül hagyja elődje ízlését. Mindenféle popkulturális ikonok kerülnek a középpontba az újragondolt műveken, sokak számára kívánatossá téve ezzel az alkotásokat.

Az Irvine által csak Re-Directed Art-nak nevezett stílusban például kedélyesen horgászgató Darth Vader és egy birodalmi rohamosztagos kap főszerepet egy cuki kis ház mellett kialakított tavacska partján, háttérben a felhők között szégyenlősen megbúvó Halálcsillaggal, vagy mondjuk a hajók mellett gigantikus gumikacsák viaskodnak a viharos hullámokkal, de találunk a portfólióban valamilyen Angyal elé járuló, mágikus repülő fánkon közlekedő Spockot is. Imádom!

Ha gusztusotok támad, errefelé egyébként vásárolhattok printeket.

david_irvine02.jpg

david_irvine03.jpg

david_irvine04.jpg

david_irvine05.jpg

david_irvine06.jpg

david_irvine07.jpg

david_irvine08.jpg

david_irvine09.jpg

david_irvine10.jpg

david_irvine11.jpg

david_irvine12.jpg

david_irvine13.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1007143573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása