Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tervezz rá, bele... aztán meg vele! - FIAT 500X pályázat @ ProjektX

Tervezz rá, bele... aztán meg vele! - FIAT 500X pályázat @ ProjektX

2015. február 19. - Mocca

141110_fiat_08_fiat-500x-cross.jpg

Ideje eljátszani a gondolattal, mit tudnál kezdeni egy csinos Fiat 500X-el! Előtte mindössze annyi a dolgod, hogy kitaláld mitől lenne még annál is menőbb, mint amit a képen látsz, majd az ötletet bedobni a köztudatba, aztán már csak várni a zsűri döntését. Ha minden a te terveid szerint alakul, egy olyan crossovered lesz a garázsban, amiből csak az az egy van, az meg a tiéd...

Tűsarok és gázpedál!

 

Elindult Magyarország legnagyobb kreatív osztályának első pályázata A csajos autós kiegészítőre vonatkozó ötlet adójának egy Fiat 500X lesz a jutalma

Szép, de egyben hasznos autós kiegészítőre várnak design ötleteket a ProjektX pályázaton.logo_project_x.jpg

A cél nem kevesebb, minthogy a Fiat 500X egy nőkre szabott praktikus autós kiegészítővel, a nyertes ötletet adó pedig egy Fiat 500X autóval gazdagodjon. Pályázni a Futurebakery.hu oldalon keresztül lehet, mely ezzel a projekttel mutatkozik be a magyar kreatív közönségnek. Az online platformon különböző briefeket találnak majd a kreatív érdeklődők, ötletelők. Magyarországon elsőként a Fiat próbálja ki ezen az oldalon keresztül a közösségi ötletmegosztásban rejlő lehetőségeket. A zsűri elnöke és az ötletek konkrét megvalósításának felelőse a nemzetközi sikereket is elért Pikkpack cipők megalkotója, Gulyás Sára designer.

Ahogy múlnak az évek, úgy lesz egyre több női vezető az utakon. Míg a múltban az autóvezetés leginkább a férfiak privilégiuma volt, ma már egy tudatos, sikeres és családcentrikus nő élete elképzelhetetlen jogosítvány és autó nélkül. Az autóhoz való viszony azonban teljesen más a nők és a férfiak esetében, hiszen míg a férfiak a járgányukat leginkább használati tárgynak tekintik, addig a nők gyakorlatilag egy második háztartást vezetnek benne. Váltóruha, plusz magas sarkú, némi ebédnekvaló keksz, a kesztyűtartóban elrejtett sminkkészlet, a gyerekeknek elfoglaltságot biztosító játékok, edzőfelszerelés és még ki tudja mi minden lapul egy igazi női autóban. Hiszen mindenre fel kell készülni!

fiat-header.png

A Fiat úgy döntött, hogy egy új, lélegzetelállítóan izgalmas pályázattal szólítja meg a széles nyilvánosságot, azon belül is leginkább a nőket. Olyan kiegészítő ötleteket keresnek az új Fiat 500X-hez, melyekkel megkönnyíthetik a női vezetők mindennapjait és még élvezetesebbé tehetik a vezetés élményét. Így ha valaki már gondolt korábban arra, milyen jól jönne valami kütyü, ami könnyebbé teszi a magas sarkúban való vezetést, vagy milyen praktikus lenne egy rúzstartó, amit a lehajtható napellenzőre lehet csatlakoztatni a tükör mellé, akkor itt az idő! Az ötletek lehetnek őrültek és szokatlanok is, csupán a szépség és a hasznosság alapkövetelmény.

A ProjektX pályázat a Fiat azon elhatározásából született, hogy a jól bevált úton tovább haladva megpróbálják keresztezni a csúcs formatervezők által létrehozott szépséget nőknek szóló, hasznos és praktikus ötletekkel.

A cég egy igazán egyedi megoldást vár: egy kiváló kiegészítőt az új Fiat 500X modellbe, amelytől sokkal izgalmasabbá és kényelmesebbé válik majd a vezetői élmény! A design megvalósításában és a döntésben egy igazán tehetséges magyar designer, Gulyás Sára lesz az autógyártó segítségére.

Gulyás Sára már több mint tíz éve foglalkozik bőrtervezéssel. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divattervező mesterszakán végzett, ahol kiegészítő tervezésre szakosodott. Pikkpack cipőtervével óriási sikereket ért el a világ több pontján is, így például Párizsban, Prágában, Lipcsében vagy Budapesten is szerepelt már vele különböző galériákban, versenyeken. Sára jelenleg saját sikeres design vállalkozását, a Pikkpack-ot építi, és azon dolgozik, hogy a márkát az egész világ megismerje. Mint tervezőt, nagyon foglalkoztatja a fenntartható tervezés és állítja, hogy a designereknek jelentős szerepe van a jövő formálásában. Ezúttal a jövő női autóinak formálásában.

saragulyas_nagy.png

A pályázaton bárki indulat, nők és férfiak egyaránt, hiszen lehet, hogy pont a férfiak gyakorlatiassága és megfigyelőképessége vezet majd egy kényelmesebb és izgalmasabb női vezetési élményhez. A www.futurebakery.hu oldalon minden információ megtalálható a ProjektX pályázattal kapcsolatban, egy rövid regisztráció után nincs is más hátra, mint megnyomni az ötlet hozzáadása gombot és elküldeni ötletünket. A legjobb pályázatok Gulyás Sára designer segítségével véglegesednek majd.

Pályázni március 3-ig az

- ötlet leírásával,

- rajzzal,

- vázlattal,

- fotóval vagy épp kollázzsal is lehet!!!

 

A főnyeremény pedig nem más, mint egy új Fiat 500X crossover!

 

Ő

141110_fiat_08_fiat-500x-cross.jpg

141110_fiat_12_fiat-500x-cross.jpg

Részletek és regisztráció:

 

 - www.500X.hu

 - www.futurebakery.hu/projektx

 

A projektet elmagyarázó videót pedig itt találod:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr37189351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása