Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kell!-kategóriás kávécsepegtetők

Kell!-kategóriás kávécsepegtetők

2015. február 18. - Darqo

dutch_lab01.jpg

Biztos vagyok abban, hogy nem a legtökéletesebbek a reggeli rohanáshoz, illetve sokakat az a tény is bánthat, hogy „nehezen tisztíthatóak”, mégis azt gondolom, ha a kávé, építészet és a design szerelmese vagy, érdekesek lehetnek számodra a Dutch Lab designstúdió ezeket a témaköröket kegyetlenül jól ötvöző, látványos kávécsepegtetői.

A dél-koreai tervezők többek között különböző híres épületek, mint például az Eiffel-torony vagy a Big Ben, vagy éppen steampunk hangulatot árasztó katedrális formavilágát, filmes utalásokkal rendelkező designt felvonultató kávéállomásaikkal hidegen csepegtetett, gyakran „labor-kávénak” is hívott kávékat készíthetünk.

Ez az a fajta, amellyel már előző este el kell kezdeni átcsepegtetni a kávén a hideg vizet, ha reggel inni szeretnénk belőle...nekem ez utóbbi mondjuk nem jelentene problémát. Sőt, ez pont az a fajta design, amivel kapcsolatban nagyjából minden felmerülő apró „probléma” felett szemet tudnék hunyni, ha lenne egy a konyhámban.

Ha vásárolnál magadnak, errefelé érdemes nézelődnöd.

dutch_lab02.jpg

dutch_lab03.jpg

dutch_lab04.jpg

dutch_lab05.jpg

dutch_lab06.jpg

dutch_lab07.jpg

dutch_lab08.jpg

dutch_lab09.jpg

dutch_lab10.jpg

dutch_lab11.jpg

dutch_lab12.jpg

dutch_lab13.jpg

dutch_lab14.jpg

dutch_lab15.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr937143535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása