Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Labdatenger gyereklelkű felnőtteknek

Labdatenger gyereklelkű felnőtteknek

2015. február 11. - Darqo

jump_in_pearlfisher01.png

Én azok táborát erősítem, akik a hazai megjelenésénél és elszaporodásánál már túl nagyok voltak ahhoz, hogy a különböző áruházak játszóházaiban található labdatengerekben lubickoljanak, és akik mind a mai napig irigykedő tekintettel nézik a bennük önfeledten randalírozó gyerekeket. Egészen mostanáig...

A Pearlfisher brit designstúdió tervezői ugyanis pont nekünk, a labdatengerbe vágyakozó felnőtteknek készítették el a Jump In! nevű magával ragadó művészeti létesítményt a saját galériájukban. Tavaly decembertől egészen idén január végéig volt látogatható a felnőttszórakoztató természetesen ingyenesen), amelyben a felszabadultság megalapozása és fokozása érdekében még különböző „ünnepi italokat” is lehetett kapni ideiglenesen.

A szórakozás mellett egyébként egy fontos célja is volt a jópofa installációnak, minden látogató után 1 fontot adományoztak a Right to Play nevű jótékonysági szervezet számára, akik szegénységben élő gyerekek számára biztosítanak sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket.

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr467136489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása