Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újabb fejezetek az éteri papírmesékből

Újabb fejezetek az éteri papírmesékből

2015. február 09. - Darqo

maude_white_new01.jpg

Ahogy korábban már írtam, Maude White amerikai művésznő „vizuális mesemondónak” tartja magát, aki olyan érzelmeket és gondolatokat közvetít lélegzetelállítóan gyönyörű alkotásaival, amelyekre nehezen találja a szavakat, mivel számára a nyelv túlságosan is szűkös kereteket szab ezek kifejezésére.

A leheletnyi, hamar tovaillanó érzések és gondolatok megjelenítésére minden esetben papírlapokat használ. Borotvaéles szikével éteri könnyedségű formákat, élőlényeket, tárgyakat, különböző fantáziadús jeleneteket vág beléjük, mélységes alázattal és tisztelettel megközelítve az alapanyagot és a munkafolyamatot egyaránt.

Az előző posztunk óta eltelt közel fél évben elkészített What’s Left on the Farm című sorozatban található csodákat hoztam mára inspirációnak.

maude_white_new02.jpg

maude_white_new03.jpg

maude_white_new04.jpg

maude_white_new05.jpg

paper-3.jpg

paper-6.jpg

paper-2.jpg

paper-5.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr637133751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása