Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A QUINNY új deszkás babakocsija azért elég menő...!!! - Longboardstroller by QUINNY

A QUINNY új deszkás babakocsija azért elég menő...!!! - Longboardstroller by QUINNY

2015. február 05. - Mocca

quinnylongboardstroller1.jpg

Az alapvetően babakocsikat gyártó QUINNY két éve tervezi, hogy magasabb dimenzióba emeli a gyereksétáltatás valljuk be néha elég unalmas rutinját. A városi mobilitás új sztenderdjét, a limitált, összesen 1000 darabos szériában gyártani tervezett és LONGBOARDSTROLLER névre keresztelt hibrid lesz hivatott képviselni.

Az elsőre őrültnek tűnő ötletbe, hogy a hagyományos babakocsit egy gördeszkával ötvözzék, a tradicionális deszka-gyártó spanyol HLC szegődött be partnerként. A tervezéstől a próbaüzemig két év telt el, időközben pedig már az első kölni, milánói valamint londoni teszteken is túl vannak. Idegesebb anyukák megnyugtatására, a legfontosabb szempont – mint minden kölkös interakció esetében –, itt is a fokozott biztonságra való törekvés volt. Az alacsonyabb súlypont, valamint a szélesebb kerekek, illetve a bringákról átemelt kézifék mind ezt szolgálják. Az unalmas babakocsi-blues tökéletes ellenszere!

lbs_text_black.png

quinnylongboardstroller10.jpg

quinnylongboardstroller8.jpg

quinnylongboardstroller7.jpg

quinnylongboardstroller9.jpg

quinnylongboardstroller6.jpg

 

quinnylongboardstroller4.jpg

quinnylongboardstroller5.jpg

quinnylongboardstroller3.jpg

quinnylongboardstroller2.jpg

quinnylongboardstroller1.jpg

 

via: quinny.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr237143661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása