Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sziluettek henteskésekből

Sziluettek henteskésekből

2015. január 27. - Darqo

hongbo_knives01.jpg

Li Hongbo kínai művész a papírból készített, harmonikaszerűen szétnyitható, formázható, éppen ezért meglehetősen furcsa szobraival egyszer már levett a lábaimról, most pedig sikerült megint egy olyan ötlettel és szoborsorozattal előállnia, ami miatt végleg a szívembe zártam őt és felkerült a „megfigyelendő művészek” listájára.

Az egyik legnépszerűbb fiatal kortárs kínai művészként számon tartott Li Hongbo tavaly decemberben mutatta be a képeken látható Shadow of Knives című sorozatot a hongkongi Contemporary by Angela Li galériában, amelynek ötlete egyébként már 2007-ben megszületett benne.

Különböző méretű és formájú kések pengéiből állatformákat és egyéb elgondolkodtató jeleneteket vágott ki, amelyekkel arra próbálja felhívni a figyelmünket, hogy az emberiség a saját falánkságának áldozata lesz egyszer...

hongbo_knives02.jpg

hongbo_knives03.jpg

hongbo_knives04.jpg

hongbo_knives05.jpg

hongbo_knives06.jpg

hongbo_knives07.jpg

hongbo_knives08.png

hongbo_knives09.jpg

hongbo_knives10.jpg

hongbo_knives11.jpg

hongbo_knives12.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr37076189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása