Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így üzenget egymásnak két kreatív jó barát

Így üzenget egymásnak két kreatív jó barát

2014. december 17. - Darqo

adam_ellis01.jpg

Hol és hogyan üzenget manapság egymásnak két kreatív jó barát? Hát persze, hogy valamilyen közösségi oldalon és minél szórakoztatóbb formában, hogy jó sok rajongót szerezhessenek maguknak.

Adam Ellis, a BuzzFeed egyik szerkesztője és legjobb barátja, Kristin meg is érdemlik a figyelmet, mert végtelenül ötletesen, inspirálóan és precízen elkészített szöveges üzenetekkel kényeztetik egymást és a nagyérdeműt az Instagramon. Azt állítják, hogy az egész egy egyszerű játszadozásból fejlődött ki, amikor egyikük nyaralni ment, jópofa és kreatív üzenetekkel adott hírt magáról.

Tulajdonképpen bármilyen alapanyagot felhasználhatnak a szavak megformázására, legtöbbször különböző élelmiszerekből, használati tárgyakból vagy ezek darabkáiból alakítgatják az üzeneteket, de a portfólióban már szempillával, macskaszőrrel, hidratálókrémmel írt mondatok is találhatóak. Követésre érdemes profiljukat „Words With BFFs” címen találjátok.

adam_ellis02.jpg

adam_ellis03.jpg

adam_ellis04.jpg

adam_ellis05.jpg

adam_ellis06.jpg

adam_ellis07.jpg

adam_ellis08.jpg

adam_ellis09.jpg

adam_ellis10.jpg

via: design taxi

Hallottál már róla? Útjára indul a MANZÁRD DISKO. Katt a képre bővebb információkért!

manzárd event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr436985355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása