Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

BŐRszerkók otthonra...

BŐRszerkók otthonra...

2014. december 16. - Darqo

ting01.jpg

Ha a padló-és falburkolatok, lakberendezési kiegészítők területén valami újat, meglepőt, különöset keresel, erősen ajánlom figyelmedbe a Ting stúdiót, mivel a cég munkatársai újrahasznosított vintage bőrövekből készítik a burkolataikat, biztonsági övekből pedig többek között párnahuzatokat és függőágyakat...

Az Inghua Ting brit designer által 2000-ben alapított stúdió egyébként nem csak a lakberendezésben remekel egyedi, szépen kidolgozott, elegáns és tartós termékeivel. A divatkiegészítők területén is egészen szép sikereket érnek el, többek között táskák, pénztárcák, okoskütyütartók is készülnek az övekből. Az elmúlt években a Ting, Ting Home és a Ting London márkák olyan cégeket is a kliensei közé vonzottak, mint például a Hard Rock Hotel, Sketch Bar & Restaurant, Nike vagy éppen a Warner Bros.

ting02.jpg

ting03.jpg

ting04.jpg

ting05.jpg

ting06.jpg

ting07.jpg

ting08.jpg

ting09.jpg

ting10.jpg

ting11.jpg

via: mymodernmet

Csak szólunk, MANZÁRD DISKO december 20...!4!! Buli infóért kattanj a képre!

manzárd event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr176985347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása