Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kütyütartó csodapók – Breffo Spiderpodium

Kütyütartó csodapók – Breffo Spiderpodium

2014. december 09. - Darqo

breffo01.jpg

A közelmúltban tesztelésre kaptunk kettőt a Breffo® többszörös díjnyertes Spiderpodium dizájnos kütyütartóból. Az idei év egyik legnépszerűbb mobil kiegészítőjéből egy fekete és egy szürke landolt nálunk, és azonnal belekezdtünk nyüstölésükbe.

Sokan ellőtték már ezt a poént, de kézbe véve a Spiderpodiumot saját bőrünkön is megtapasztaltuk, hogy valóban igaz az a felvetés, miszerint a pók-és/vagy arctámadó-fóbiásokból első körben fura érzéseket vált ki a látványa, viszont kiszámíthatósága és persze egyszerű használhatósága miatt könnyen megszerethető jószágról van szó.

breffo02.jpg

A soft touch védőréteggel bevont brit acélváz erős és strapabíró, a teljesen rugalmas lábak gyakorlatilag bármilyen szögben való hajlítást, bármilyen forma kialakítását megengedik, ráadásul könnyű és könnyen hordozható is, hiszen „összecsukható”.

breffo03.jpg

Az Év Mobiltartozékának is megválasztott Spiderpodiumról azt állítják, hogy dokkolni, megtámasztani, belógatni, vagy rögzíteni lehet szinte minden okostelefont, navigációs egységet, mini tabletet, digitális fényképezőgépet és mini bluetooth hangszórót gyakorlatilag bárhol, bármihez.

breffo13.jpg

Igazolni tudjuk, hogy valóban így van, a felsoroltak közül egyedül GPS nincs a birtokunkban, úgyhogy nagyjából mindenen kipróbáltuk a csodapókot, aki lelkesen teszi a dolgát. Az alakíthatóságával kapcsolatban egyébként érdemes a hivatalos YouTube csatornán nézelődni, ahol számtalan hasznos tipp és trükk található.

breffo05.jpg

Két szóval össze tudjuk foglalni az iránta táplált érzéseinket: imádni való!

A Top Gear, The New York Times, BBC Radio, The Guardian, Mashable, Wired által is méltatott Spiderpodiumot idehaza is több helyszínen meg lehet már vásárolni, az üzletek listájáért és további információkért ide érdemes kattintani.

breffo06.jpg

breffo07.jpg

breffo08.jpg

breffo09.jpg

breffo10.jpg

breffo11.jpg

breffo12.jpg

Hallottál már róla? Útjára indul a MANZÁRD DISKO. Katt a képre bővebb információkért!

manzárd event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr586967611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása