Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

IKEA karácsony 2014 / X

IKEA karácsony 2014 / X

2014. november 20. - Darqo

Ikea kari01.jpg

Most először fordult el, hogy az aktuális IKEA-s sajtótájékoztatót nem tisztelte meg az időjárás valami brutális hidegfronttal, viszont ez az alkalom sem telhetett el furaság nélkül, hiszen ezúttal a novemberi tavasz kellős közepén igyekeztünk a Gastropolis főzősuliban tartott karácsonyi kollekcióbemutatóra.

Ikea kari02_resize.jpg

Az újdonságokat bemutató rövidke sajtótájékoztató után (a kedvenc tárgyainkat most is elhoztuk nektek, de erről egy picit később) egyből az este lényegére terelődött a szó, miszerint, nekünk kell elkészíteni a vacsoránkat, az egyébként az IKEA áruházakban is kapható finomságok közül néhányat. Volt heringsaláta, lazacfilé roston, svéd húsgolyó és gyümölcsös tejberizs is. A keverőtálban összegyűjtött cetlik közül mi a svéd húsgolyót húztuk feladatként, és talán mondanunk sem kell, a hozzánk rendelt séf segítségével meglehetősen jóra sikerült a végeredmény (mint ahogy a többi csapatnál is az egyéb kaják).

Ikea kari03.jpg

Ikea kari04.jpg

Ikea kari05.jpg

A sajtótájékoztató keretében egyébként arról beszéltek röviden, hogy mielőtt végső kétségbeesésünkben a család nő tagjait újabb pipere-szettel, a férfiakat nyakkendővel, sállal vagy zoknival, a legkisebbeket pedig olyan játékokkal lepnénk meg, amelyekre egy hét múlva már rá se néznek, idén karácsonykor is érdemes inkább ellátogatnunk az IKEA áruházakba, mert olyan megoldásokat kínálnak a számunkra, amelyek akár pénztárcakímélő üzemmódban is tökéletesen működnek. A lehetőségek tárháza meglehetősen nagy, idén karácsonykor is rengeteg különlegességgel várnak mindenkit.

Ikea kari06_resize.jpg

Ahogy fentebb jeleztük, hagyományunkhoz híven most is elhoztuk néhány kedvencünket, kifejezetten a karácsonyra hangolva, és mint máskor, most is igaz a kijelentés, hogy természetesen a bemutatásra kerülő tárgyak csak egy részét képezik a teljes kollekciónak, érdemes tehát személyesen ellátogatnotok az IKEA-ba a nagy karácsonyi bevásárlótúrák egyikén.

VINTER 2014, Méteráru

Ikea kari07_resize.jpg

VINTERKUL, Gördülő tésztavágó

Ikea kari08_resize.jpg

STRÅLA LED díszvilágítás

Ikea kari09_resize.jpg

VINTERFINT Bögre

Ikea kari10_resize.jpg

VINTER 2014 Papucs

Ikea kari11_resize.jpg

Még több inspirációért katt a galériára!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr66912781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása