Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kátyúmozaikok újratöltve

Kátyúmozaikok újratöltve

2014. november 13. - Darqo

Jim Bachor new01.jpg

Sosem lehet elég korán inspirációt gyűjteni a téli időszak alatt megszaporodó kátyúk alternatív, kreatív és leginkább vicces eltüntetésével kapcsolatban (néhány lehetőséget már mi is bemutattunk nektek az elmúlt évek alatt), úgyhogy ma ismét egy remek ötletet hoztam nektek. A blogon korábban már szereplő Jim Bachor kátyútlanító projektjének legújabb darabjaival találkozhattok a folytatásban.

Az amerikai művész idén év elején megunván, hogy az állam meglehetősen döcögősen próbálja orvosolni a kátyúproblémát, saját kezébe vette az irányítást és néhány csempemozaikkal töltötte fel Chicago utcáin a lyukakat (természetesen nem mindet, csak néhányat). Az ötlet hatalmas sikert aratott, úgyhogy várható volt, hogy a lelkesedést nem fújja el a tavaszi szél, és előbb vagy utóbb folytatása következik majd.

Erre őszig kellett csak várni, pár héttel ezelőtt elkészültek a legújabb kátyúmozaikok, a róluk készített képek pedig ismét vírusszerűen terjednek a neten. Ezúttal virágok kapták a főszerepet az utcákon, én pedig mint múltkor, most is imádom őket. Még több ilyet!

Jim Bachor new02.jpg

Jim Bachor new03.jpg

Jim Bachor new04.jpg

Jim Bachor new05.jpg

Jim Bachor new06.jpg

Jim Bachor new07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr176859895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása