Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az Óriások Vancouverben laknak

Az Óriások Vancouverben laknak

2014. október 16. - Darqo

Os Gemeos Giants01.jpg

Idén már egyszer felhívták magukra a figyelmet egy átfestett Boeing 737-es repülőgéppel, amely a brazil labdarúgó-válogatottat szállította a világbajnokság alatt, de ennél a pontnál nem állt meg a Gustavo és Otavio Pandolfo brazil művészek által lapított Os Gemeos (Az Ikrek), sőt nagyon úgy tűnik, hogy nincs az a „vászon” ami túl nagy lenne nekik.

Az Os Gemeos ikerpárosa és csapatuk a 2014 és 2016 között megrendezésre kerülő Vancouveri Biennálé számára készítette el legújabb alkotását, amely a legnagyobb az eddigi karrierjük során. A 6 darab 23 méter magas ipari siló körülbelül 7.200 négyzetméteres felületét 1 hónap alatt festették meg a non-profit művészeti projektben, természetesen a rájuk jellemző, könnyen felismerhető stílusban. A Granville-szigeten uralkodó Óriások olyan művészek alkotásai mellett szerepelnek a biennálén, mint például Ai Weiwei, Andy Goldsworthy, Vik Muniz és Jonathan Borofsky.

Az Os Gemeosról szóló korábbi bejegyzéseinket itt találjátok.

Os Gemeos Giants02.jpg

Os Gemeos Giants03.jpg

Os Gemeos Giants04.jpg

Os Gemeos Giants05.jpg

Os Gemeos Giants06.jpg

Os Gemeos Giants07.jpg

Os Gemeos Giants08.jpg

Os Gemeos Giants09.jpg

Os Gemeos Giants10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr996767137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása