Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jégkrémfestmények

Jégkrémfestmények

2014. október 15. - Darqo

Othman Toma01.jpg

Követésre érdemes Instagramerek sorozatunkban ma egy olyan művészt ajánlok figyelmetekbe, aki akvarelljeihez meglehetősen szokatlan „festéket” használ. Othman Toma iraki művész olvasztott jégkrémmel festi rá a papírlapokra minimalista portréit, városrészletei, állatait.

Természetesen, ahogy az lenni szokott, a Bagdadban élő és alkotó festőt rengetegen vádolják azzal, hogy a különböző árnyalatokat képtelenség csak és kizárólag jégkrémmel megfesteni, úgyhogy részben vagy egészben csalásról van szó, de ez szerencsére a trollok még nem vették el a kedvét az alkotástól. Ameddig nem bizonyítják az ellenkezőjét, én hiszek neki!

Felőlem egyébként pörköltszafttal is festhet a művész, minden sallangtól megszabadítva végül a lényeg úgyis csak annyi marad, hogy a felhasznált alapanyagoktól függetlenül is tetszik-e az, amit a művész produkál, Othman Toma esetében azt tudom mondani, hogy igen! Errefelé találjátok az Instagramos profilját.

Othman Toma02.jpg

Othman Toma03.jpg

Othman Toma04.jpg

Othman Toma05.png

Othman Toma06.jpg

Othman Toma07.jpg

Othman Toma08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr176767123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása