Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Visszatértek a pin-up taxisok

Visszatértek a pin-up taxisok

2014. október 07. - Darqo

NYCTaxiDrivers new01.jpg

Biztos sokan emlékeztek még a tavalyi év egyik legviccesebb és ráadásul jótékony célból készített naptárára, amelyben vállalkozókedvű New York-i taxisok mutatják meg bájaikat. Örömmel jelentjük, hogy a sorozat folytatódik, elkészült és már megvásárolható a 2015-ös naptár.

Philip Kirkman és Shannon McLaughlin amerikai művész-jegyespár a bevándorlók és az alacsony jövedelmű családok minőségi oktatásával, megfelelő lakhatásával és egészségével több mint 125 éve foglalkozó University Settlement jótékonysági akciójához készítették el a 2014-es naptárat, amelynek példányai meglepően gyorsan elfogytak. A sikeren felbuzdulva természetesen úgy döntöttek, hogy a jövő évre is piacra dobják az ikonikus New York-i sárga taxik bátor, munkában rendíthetetlen és persze vicces sofőrjeiről készített önironikus, azonban továbbra is a University Settlement számára jótékony céllal készített naptárját.

A 2015-ös naptárban három visszatérő és tíz új szereplő pózol, valamint bemutatkozik az első taxis házaspár és nyolc kutyagyerek is szerephez jut. A fotók alapján még mindig nagyon vicces naptárból itt tudtok beszerezni egy-egy példányt magatoknak.

NYCTaxiDrivers new02.jpg

NYCTaxiDrivers new03.jpg

NYCTaxiDrivers new04.jpg

NYCTaxiDrivers new05.jpg

NYCTaxiDrivers new06.jpg

NYCTaxiDrivers new07.jpg

NYCTaxiDrivers new08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr606747023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása