Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újabb fejezetek a fénydobozmesékből

Újabb fejezetek a fénydobozmesékből

2014. október 03. - Darqo

hari deepti new01.jpg

Az elmúlt évek alatt meglehetősen gigantikusra terebélyesedő karácsonyi listámra idén tavasszal került fel először a Hari & Deepti művészduó által készített fénydoboz, most pedig, mintegy megerősítésként, újra kapcsolatba kerültem a legújabb munkáikkal.

Deepti Nair és Harikrishnan Panicker művészházaspár sokáig külön utakon építgették karrierjüket, Panicker mint képzett grafikus és illusztrátor, Nair pedig a papírvágás területén ért el sikereket. Az Indiában született, jelenleg Denverben élő és alkotó duó 2010-ben döntött úgy, hogy nem csak az életüket, hanem kreativitásukat is „összekötik”.

Papírból készített, LED-es háttérvilágítással megfűszerezett egyedi stílusú és fantáziadús fénydobozmeséikkel egyre nagyobb sikereket érnek, amelyet teljes mértékben megértek. Az egyedi lámpák a legkülönfélébb méretekben láttak idáig napvilágot, egészen aprótól kezdve az ember nagyságú alkotásokig, a karácsonyi ajándékokat illetően pedig igazán nincsenek nagyra törő vágyaim, én egy egészen kicsit is elfogadnék tőlük...

hari deepti new02.jpg

hari deepti new03.jpg

hari deepti new04.jpg

hari deepti new05.jpg

hari deepti new06.jpg

hari deepti new07.jpg

hari deepti new08.jpg

hari deepti new09.jpg

hari deepti new10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr616730401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása