Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Két év, egy fametszet, tiszta gyönyör

Két év, egy fametszet, tiszta gyönyör

2014. október 01. - Darqo

overlook01.jpg

Paul Roden és Valerie Lueth amerikai művészek készítették a most következő képeken látható csodát. Az elképesztően bonyolult fametszet elkészítésére közel 2 évük ment el, de a fotók alapján azt érzem, hogy a munkafolyamat egyetlen pillanata sem veszett kárba, hiszen ritkán látni ennyire aprólékosan és gyönyörűen, ráadásul kézzel kidolgozott alkotást.

Az apró késekkel, vésőkkel kialakított szédítően buja táj egy körülbelül 116×71 centiméteres rétegelt lemezből bújt elő a hosszú-hosszú hónapok alatt. A művészduó közös cége, a Tugboat Printshop égisze alatt napvilágot látott Overlook fantázianevű, fenyvesekkel tarkított dombokat, hegyeket, sűrűn benőtt ligeteket, ember által megművelt területeket ábrázoló alkotás felhasználásával limitált szériás nyomatokat készítenek. Egész egyszerűen le-nyű-gö-ző!

Ha szeretnél egy olyan printet, ami ezzel a gyönyörűséggel készült, ide érdemes kattintanod.

overlook02.jpg

overlook03.jpg

overlook04.jpg

overlook05.jpg

overlook06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr166727237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása