Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hétfői humormorzsák a városból

Hétfői humormorzsák a városból

2014. szeptember 29. - Darqo

JPS01.jpg

Hétfő ellenpontozásaként valami könnyed téma után kutattam, mikor szembe jött velem az egyik oldalon egy brit művészről, bizonyos JPS-ről szóló bejegyzés, aki jópofa street art munkáival generál egyre nagyobb figyelmet maga körül, úgyhogy úgy döntöttem, ma ő lesz a tökéletes választás.

Bár sorolhatnék számos másik, hasonló stílusban alkotó művészt, de nekem a vicces, helyspecifikus alkotásairól valamiért egyből OakOak művei jutottak eszembe (a róla szóló két korábbi bejegyzésünket itt és itt találjátok). JPS sajnos, de azért érthető módon elég szűkszavúan nyilatkozik magáról, Facebookos oldalán is csak annyi szerepel a róla szóló leírásban, hogy egyszerűen csak szeretne „nyomot hagyni a világban”, valamint hogy 2012-ben megnyerte a Bizarre magazin „legjobb alternatív művész” díját.

Ha nagyon bejönnek a munkái, akár vásárolhattok is tőle néhány alkotást, printet, illetve a Twitteren, valamint az Instagramon is lehet követni.

JPS02.jpg

JPS03.jpg

JPS04.jpg

JPS05.jpg

JPS06.jpg

JPS07.jpg

JPS08.jpg

JPS09.jpg

JPS10.jpg

JPS11.jpg

JPS12.jpg

JPS13.jpg

JPS14.jpg

JPS15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr66708651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása