Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lesz pálesz, meg kiállítás, meg jó hangulat, szóval willkommen és rockandroll...! - VELOFETISH presented by Balkantango

Lesz pálesz, meg kiállítás, meg jó hangulat, szóval willkommen és rockandroll...! - VELOFETISH presented by Balkantango

2014. szeptember 18. - Mocca

06_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_szolga_hajnal.jpg

Ilyen meg még ilyen szavakkal: „tehát kedves pajtikák, aki cangás és a spanom, annak holnap este a portánkon a helye” invitálja a bringás népeket Füsün Ipek a Balkantango szuperanyuja péntek kora estére a VELOFETISH A.D. második kiállítás-bulijára amit...

...a Nyitva! Fesztivál keretében 2014. szeptember 19- október 19. között a Gerlóczy Café jóvoltából, Budapesten az V.ker. Vitkovics u. 3-ban egy pop-up galériában rendez meg a Balkantango csapata.

A mi adrenalinszintünk amúgy a holtpontjáról már ettől kimozdult:

A VELOFETISH. egy kísérleti műfaj, mely a kiállítás, a galéria, a design bolt és a concept store közötti határterületen mutatja be a városi biciklizés széleskörű elterjedését és ennek a művészetre és tárgykultúrára gyakorolt, hirtelen felerősödött hatását. A magyar kortárs városi bringás kultúra naprakész szemléje: ezt a szabadságot és rugalmasságot szimbolizáló, az új évezred új város fogalmát teljesen átformáló jelenséget mutatja be. Láthatóak, ill. megvásárolhatóak itt például bringás használati tárgyak és öltözékek, néprajzi  gyűjtéshez készült fotók, személyes emlékeket megörökítő filmek és kerékpáralkatrészekből összerakott fétis szobrok.

kulcsszavak: bringa, kultúra, kreatív, recycling, design, divat, környezettudatos

 

A házigazdák Füsun Ipek & Liptay Bálint nagy szeretettel + pálinkával vár mindenkit a László János (Magyar Kerékpáros Klub elnöke) által prezentált megnyitón, szeptember 19-én, pénteken 18:00-kor, amit ilyen jóféle további programok követnek majd:

szept.19.: 18:00 megnyitó

– apéro, Cycle Chic fotózás Stílusos bringások, bringás stílusok. A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. A Cycle Chic fotósa a helyszínen leképezi az aktuális bringás divatot.

szept. 26.: 16:00

- BALKANTANGOIVANKA  közös fejlesztésű termékünk bemutatója Minimalizmus. Innováció. Gumi és Beton. Meglepetés ;)

okt. 4.: 14:00-22:00 

- Stylewalker NightFUTÁRTÁP – kóstoló és zine bemutató Rendszeresen tekerek napi 10 órát és hát az étkezés így tankolásra hasonlít leginkább..feltankolni üzemanyaggal a szervezetem, amilyen gyorsan és amilyen olcsón csak lehet – néha menet közben. Szóval elhatároztam, hogy összegyűjtöm a futár-kollégák kedvenc receptjeit, hogy lássuk ki hogyan oldja meg a szénhidrátbevitelt.

nyitvatartás: Hé-Pé 12:00-19:00 Szo 10:00-16:00

05_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek.jpg

04_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek.jpg

02_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek.jpg

06_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_szolga_hajnal.jpg

01_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr836708967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása