Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hiperrealisztikus állatfestmények újratöltve

Hiperrealisztikus állatfestmények újratöltve

2014. szeptember 12. - Darqo

Keng Lye new01.jpg

Tavaly az év egyik kedvenc művészeti projektjének választottuk Keng Lye szingapúri festő különleges illúziósorozatát (amivel nem voltunk egyedül a világban), és ti is elképesztő érdeklődéssel ajándékoztátok meg a róla szóló bejegyzést.

Azok kedvéért, akik nem találkoztak még a művész munkáival, ő az, aki hiperrealisztikus, háromdimenziós festményeket készít különböző élőlényekről, tehát a képeken egyetlen egy valódi élőlény sem szerepel, minden „csupán” festményillúzió.

A neten tornádóként végigsöprő Alive Without Breath című sorozatnál már fellibbent a fátyol a titokról, miszerint a tökéletes illúziót úgy valósítja meg, hogy vékony rétegekben gyantát önt az éppen aktuális tárolóeszközbe, majd száradás után ráfesti az élőlény soron következő részeit, részleteit, a tökéletes forma elérésének érdekében pedig néha egyéb alapanyagokat is elhelyez a gyantában, többek közt kavicsot, tojáshéjat.

Miután mindannyian annyira nagyon-nagyon szeretjük őt, hogy nagyon, ezért mindenki örömére elhoztam az elmúlt időszakban készített, továbbra is lélegzetelállító alkotásait. Még mindig mélységes tisztelettel emelem a baseball sapkám a művész tehetsége előtt!

(Keng Lye most már a Facebookon is megtalálható.)

Keng Lye new02.jpg

Keng Lye new03.jpg

Keng Lye new04.jpg

Keng Lye new05.jpg

Keng Lye new06.jpg

Keng Lye new07.jpg

Keng Lye new08.jpg

Keng Lye new09.jpg

Keng Lye new10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr646665065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása