Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szerelemvázák

Szerelemvázák

2014. szeptember 11. - Darqo

Johnson Tsang vase01.jpg

Johnson Tsang hongkongi keramikus, szobrász végtelenül részletesen kidolgozott, ötletes alkotásaival egyszer már felhívta magára a figyelmemet. Különböző alapanyagokból formázott fröccsenő folyadékok és a belőlük előbújó csókolózó emberi alakok egy szempillantás alatt levettek a lábaimról.

Így történt akkor is, amikor megláttam a fázisfotókat legújabb vázáiról, amelyeknek a külső felületét az emberi arc sziluettjével bolondította meg, és amelyek az ügyes kialakításnak és szokatlan feldarabolásnak köszönhetően szintén csókot lopnak, ha közel helyezik őket egymáshoz.

Az idén júniusban készített elegáns, stílusos és romantikus lakberendezési kiegészítők beszerezhetőségéről nincsen információ, de érthető, mivel nem sorozatgyártott, hanem totál egyedi darabokról van szó, így valószínűleg már lecsaptak rá dúsgazdag emberek...pedig kellene!

Ha van időd, érdemes egyébként Tsang blogján nézelődni, mert a különböző alkotások készítéséről lőtt fázisfotókkal tarkított bejegyzések között hosszú-hosszú időre el lehet feledkezni a hétköznapokról.

Johnson Tsang vase02.jpg

Johnson Tsang vase03.jpg

Johnson Tsang vase04.jpg

Johnson Tsang vase05.jpg

Johnson Tsang vase06.jpg

Johnson Tsang vase07.jpg

Johnson Tsang vase08.jpg

Johnson Tsang vase09.jpg

Johnson Tsang vase10.jpg

Johnson Tsang vase11.jpg

Johnson Tsang vase12.jpg

Johnson Tsang vase13.jpg

Johnson Tsang vase14.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr226665015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása