Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Utcafronti ágy eladó Londonban, bár nem annyira olcsón...

Utcafronti ágy eladó Londonban, bár nem annyira olcsón...

2014. szeptember 09. - Mocca

Richmond Ave 1.jpeg

Az elsőre megtévesztő cím közel sem annyira hatásvadász, mint amennyire annak tűnik. Észak-Londonban a manapság elég menőnek számító Barnsburyben található csöpp házikó ugyanis az ingatlanügynökség állítása szerint a világ egyik legkisebb, „összkomfortot” nyújtó hajléka.

Az átlag hazai garázsméreteknél épphogy „tágasabb”, belsőépítészeti bravúrokat pedzegető 17 és fél négyzetméteres lakásban a beépített szekrénnyi fürdőszobától, a klassz multifunkciós – ezen keresztül vezet fel az út a galériára – konyhapulton át, a körömnyi „nappaliig” minden kézre esik. A London vérkeringésébe becsatlakozást nyújtó Kings Cross hub is csak egy köpésnyire van, meg csomó trendi étterem és bolt is van a környéken, a 275 ezer font (kb. 109 millió forint) eladási ár tehát így máris méltányos ajánlatnak tűnik. Vagy legalábbis... :)

hobbit hole 10.jpg

hobbit hole 2.jpg

hobbit hole 3.jpg

hobbit hole 6.jpg

hobbit hole 8.jpg

hobbit hole 4.jpg

hobbit hole 9.jpg

hobbit hole 5.jpg

hobbit hole 7.jpg

hobbit hole 1.jpg

via: the guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr156683099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása