Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játék a térrel, a hétköznapival, az érzékeinkkel

Játék a térrel, a hétköznapival, az érzékeinkkel

2014. szeptember 09. - Darqo

Nicola Yeoman01.jpg

Nicola Yeoman soha nem tanulta iskolai keretek között a művészetet, mondhatni ösztönösen kreatív emberről van szó, aki már egészen kicsi kora óta abban lelte a legnagyobb örömét, ha a közvetlen környezetében található alapanyagokból valami különlegeset alkothat.

Ez a vonal megmaradt, manapság is többek között csipketerítők, ingek, székek felhasználásával építgeti installációit a jelenleg Londonban élő brit művésznő, igaz, most már megnevezhető formában, az általam is körülrajongott anamorfózist alkalmazva az elkészítésüknél, és mindezt nagyban, olyan kliensekkel a tarsolyban, mint például Louis Vuitton, Hermes, Alexander McQueen, The New York Times, Selfridges, H&M, William & Son.

Én ma a tipósorozatából hoztam néhány darabot, amelyek közül egyik sem valami Photoshopos ál-illúzió eredménye, hanem a valóságban, térben elkészített alkotásokról van szó. Kismillió székből kirakott „d”, temérdek ollóból belógatott „u”, szétvert padlódeszkákból kialakított „x” vagy éppen fátyolból, illetve faágakból fák közé aggatott „t” betű (amely egyébként a The New York Times számára készült).

Nicola Yeoman02.jpg

Nicola Yeoman03.jpg

Nicola Yeoman04.jpg

Nicola Yeoman05.jpg

Nicola Yeoman06.jpg

Nicola Yeoman07.jpg

Nicola Yeoman08.jpg

Nicola Yeoman09.jpg

Nicola Yeoman10.jpg

Nicola Yeoman11.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr66655087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása