Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Apró közösségi medence a sivatag közepén

Apró közösségi medence a sivatag közepén

2014. augusztus 01. - Darqo

social pool01.jpg

Alfredo Barsuglia osztrák művész együttműködve a Los Angeles-i MAK Center for Art and Architecture munkatársaival egy különleges installációt valósított meg a „Social Pool” képében. Az ötletgazdák így nyilatkoznak róla: Nagyon nehéz megtalálni. Nincs út oda, nincs jelzés, kerítés, semmiféle nyom, de azért érdemes megkeresni!

A dolog lényege, hogy a készítők a dél-kaliforniai sivatagban egy titkos, ám GPS koordináták alapján azért megtalálható helyszínen (az adatokkal és a medencét „nyitó” kulccsal kapcsolatban a MAK Centernél kell érdeklődni) egy szeptember 30-ig használható apró közösségi medencét rejtettek el. Ha ügyes vagy, legfeljebb 24 órára birtokba veheted, de nem szabad elárulnod, hogy hol van! Ti útra kelnétek ezért a kalandos pancsolásért?

social pool02.jpg

social pool03.jpg

social pool04.jpg

social pool05.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr446541175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása