Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Séta a hatalmas kaleidoszkóp belsejében

Séta a hatalmas kaleidoszkóp belsejében

2014. július 31. - Darqo

wink space01.jpg

A tavalyi Kobe Biennálén nemzetközi hajózási konténerek újragondolásával kapcsolatban különböző tervezők, művészek mutathatták meg tehetségüket. Masakazu Shirane és Saya Miyazaki egy olyan moduláris installációt készített, amely azt az érzést keltette az emberekben, mintha egy hatalmas kaleidoszkóp belsejében sétáltak volna.

A hatalmas, tükörfóliával bevont, poliéderré hajtogatott, szabadon formázható, összecipzározható panelek felhasználásával készített Wink nevű installáció nem csak a látogatók körében aratott osztatlan sikert, hanem az A’Design Awardon első helyezést is nyert. A körülbelül 4 órát igénybe vevő munkafolyamatról számtalan színfalak mögötti képet nézhettek meg errefelé.

wink space02.jpg

wink space03.jpg

wink space04.jpg

wink space05.jpg

wink space06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr606534859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása