Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szélfútta tündérek drótból

Szélfútta tündérek drótból

2014. július 30. - Darqo

Fairy wire01.jpg

Robin Wight brit művész keze munkáját dicsérik a képeken látható tündérek. Az elképesztően szépen és részletesen kidolgozott, gyakran pitypangba kapaszkodó és széllel viaskodó csodalények mindegyike rozsdamentes acéldrótból készült. Bár Wight végtelen türelemmel és hosszú idő óta formázgatja őket, az igazi világsikert Jo Fitzpatrick közelmúltban készített és Redditre feltöltött képe hozta meg (a posztban a kezdőkép), amely végigsöpört a neten.

Ha esetleg ellenállhatatlan vágyat érzel a drótszobrok készítésére, de nem tudod, hogy hogyan foghatnál hozzá, vagy már jártas vagy a dologban, de ellesnél egy-két trükköt, érdemes ellátogatnod Robin Wight oldalára, ahol részletesen taglalja a készítési folyamatot. (Még több drótos posztot találtok errefelé.)

Fairy wire02.jpg

Fairy wire03.jpg

Fairy wire04.jpg

Fairy wire05.jpg

Fairy wire06.jpg

Fairy wire07.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr106534787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása